Het beste kogeljournaal is degene die geschikt is voor jou

bullet journal

Welke functies moet je zoeken bij het kiezen van wat is het beste bullet-dagboek? Bullet-tijdschriften zijn ideaal voor diegenen die hun dagelijkse activiteiten en nog belangrijker willen stroomlijnen van hun dagelijkse noten en herinneringen aan inspiratie.

Deze eenvoudige winkelgids geeft een overzicht van welke verschillende functies Bullet Journals bieden om u te helpen bij het bouwen, ontwikkelen en handhaven van uw dagboeken zo snel en gemakkelijk mogelijk. Het beste van alles is, het proces is gemakkelijk, leuk, en zal je belonen met een gevoel van voldoening als je weet dat je procedures inhoudt die zullen helpen ervoor te zorgen dat je een vollediger leven leeft.

Hieronder vindt u verschillende van de beste functies die het type bullet-journaling definiëren dat het beste bij u past.

Een van de belangrijkste kenmerken van een goed kogeljournaal is de indexpagina’s. Indexpagina’s maken deel uit van het voor- of poortgedeelte van het tijdschrift dat u gemakkelijke toegang geeft tot uw activiteiten en om notities over hen te noteren. Aangezien u pagina’s met een gekleurde markering kunt markeren, kunt u eenvoudig een draaiende tally houden van het aantal pagina’s dat u klaar bent of hoeveel activiteiten u hebt afgerond sinds u uw bulletjournaal begint. Er zijn verschillende stijlen van kogeljournaling met sommigen met behulp van voorbedrukte indexpagina’s, sommige met behulp van gevoerde indexpagina’s en sommige met verwijderbare tabbladen of een flexibele flap die u kunt openen en sluiten. Allen hebben een flexibele flap, zodat u het kunt openen en het opnieuw wilt verwijderen wanneer u dat moet doen.

Een nette functie is een harde dekking of gestippeld rasterblad. Het voordeel van het gebruik van een harde afdekking of een gestippelde roostermijn is dat u in staat stelt om Notes Anywhere te bekijken – onderweg, in uw auto, thuis of zelfs op het werk. Met de harde dekking of het gestippelde raster kunt u ook kleurmarkeringen en markeerstiften gebruiken om notities te schrijven en uw bullet-punten of kolommen voor organisatie te formatteren. De harde kap maakt het eenvoudig om je kogeljournaal met je mee te nemen, waar je ook gaat, dus je hebt altijd een handige kopie.

Een ander type kogeljournaling is er een die genummerde pagina’s gebruikt. Genummerde pagina-tijdschriften waren erg populair tijdens het schrijven en kunstbeweging, maar ze hebben hun stoom echt in de mainstream verloren. Ze worden meestal gebruikt door schrijvers of studenten die langetermijnprojecten hebben die niet zoveel organisatie nodig hebben en die niet moeten worden herinnerd aan welke dingen vorig jaar of vorige week waren. Ze zijn nog steeds behoorlijk populair bij degenen die in ernstige noot-opname en compositie zijn.

Het beste kogeljournaal heeft geen grenzen of omzoomde randen. Het is net vlak aan alle vier zijden, zodat je op top of onder of zijkanten kunt schrijven zoals je wilt. Het heeft ook een gat-ponsentool, zodat u gaten in de pagina’s kunt ponsen om ze te labelen en opmerkingen in de pagina’s te snijden. De pagina’s zelf zijn ook niet bekleed, zodat u gemakkelijk op één bovenste hoek kunt schrijven en aantekeningen op een andere hoek kunt schrijven. Er zijn enkele geweldige websites waarmee je gratis Bullet Journal-sjablonen kunt downloaden, zodat je meteen kunt beginnen.

Een geweldige manier om uw informatie te organiseren is om een raster van vier te gebruiken om een pagina te maken. Dit raster kan worden uitgelijnd om een twee met twee raster te maken, of u kunt het horizontaal gedurende een twee per drie raster of zelfs meer rijen en kolommen uitlijnen. Op deze manier weet u precies waar alles is en u gemakkelijk rond uw pagina’s kunt navigeren. Dit soort organisatie maakt het gemakkelijker om georganiseerd te blijven. U kunt ook gekleurde tabbladen gebruiken om te laten zien welke pagina’s zijn aangewezen voor welke evenementen of dingen, wat het gemakkelijker maakt om te onthouden welke informatie op welke specifieke dag of in welke specifieke volgorde.

Op deze website meer informatie hier https://www.mylovelynotebook.nl/