Schrijf een boek zonder enige inhoud!

Nee

Schrijf een boek zonder enige inhoud!

Een no-nonsense boek verwijst normaal gesproken naar een boek dat geen echte geschreven inhoud bevat; het heeft alleen blanco pagina's. Dat betekent echter niet dat er ook geen woorden op staan. Het betekent alleen dat er geen woorden in het boek staan waardoor de lezer er doorheen wil bladeren. Stel dat je iemand een no-nonsense boek over geld geeft, en de volgende keer dat ze het boek bekijken, staat er absoluut niets over geld in. Ze keken naar de omslag van het boek, lazen een beetje en legden het dan neer.

Waarom? Omdat er geen geschreven inhoud in dat boek staat – er is alleen een schets en enkele ideeën. bbq draagbaar. Sommige mensen geloven dat dit soort boeken beter is dan boeken met veel geschreven inhoud, maar het is een feit dat mensen graag dingen opgeschreven willen hebben als ze aan het lezen zijn. Enkele van de beste boeken met een laag gehalte zijn van het soort dat helemaal geen geschreven inhoud heeft, maar veel goede ideeën in zich heeft. Dit geeft de lezer het gevoel dat ze in hun eentje een heel boek hebben gelezen; het maakt het ook gemakkelijker voor de schrijver om aantekeningen, lijsten met ideeën en al het andere dat in het boek moet komen op te schrijven. Maak je geen zorgen als je een boek aan het schrijven bent maar geen inhoud hebt om erin te stoppen; je kunt nog steeds een no-nonsense boek schrijven zonder inhoud!

Enkele van de beroemdste auteurs van onze tijd, zoals Mark Twain en Herman Melville, hebben zelfs enkele van hun beroemdste werken geschreven zonder ooit een woord op een boekpagina te hebben geschreven. Hun gebrek aan geschreven inhoud belette deze geweldige schrijvers natuurlijk niet om enkele van de meest memorabele verhalen te maken, waarvan delen nog steeds worden gelezen. Natuurlijk hadden ze geen boeken met een laag gehalte – hun werken worden tot op de dag van vandaag nog steeds als meesterwerken beschouwd. Of je nu een boek wilt schrijven of niet, als je wat inhoud in je boek hebt, overweeg dan om ook wat no-nonsense materiaal op te nemen.

Klik op deze link: https://de-mobiele-bbq.nl/