Is Uw Verwarmingssysteem Defect?

Uw verwarmingseenheid is buiten dienst en u bent bang dat dit de reden kan zijn voor uw koolmonoxidevergiftiging. Welnu, u moet weten dat de meeste van deze problemen terug te voeren zijn op de ketel en de waakvlam. Dit betekent dat uw verwarmingssysteem waarschijnlijk defect is en wat onderhoud en reparaties nodig heeft.

Het kan ook betekenen dat koolmonoxide het probleem veroorzaakt. Koolmonoxide is een uiterst giftig gas dat geen kleur of geur heeft en wordt erkend als de sluipmoordenaar. Bovendien kan dit gas gemakkelijk uw woning binnendringen door kieren in de muren en plafonds, ventilatieopeningen of andere kleine openingen. Andere symptomen dat uw verwarmingssysteem mogelijk niet efficiënt brandstof verbrandt, zijn overmatig vocht, roest en een muffe geur die uit de waakvlam komt.

Als u ziet dat uw verwarmingsunit u constante koude temperaturen geeft met lage of hoge graadwaarden, dan moet u uw gas en waakvlam laten inspecteren door een professionele verwarmingsreparatiespecialist. Dit is echter waarschijnlijk niet het geval als u een gaskachel heeft en slechts één of twee dagen lage of hoge temperatuurmetingen heeft. Meestal gebeurt dit alleen als het winterseizoen bijna begint en de verwarmingskosten hoog oplopen. Het is echter nog steeds belangrijk om uw gas- en waakvlam door een professional te laten inspecteren als u de kans op hoge brandstofkosten wilt minimaliseren en uw verwarmingskosten wilt verlagen.

Als uw gasovens en warmtepompen niet goed worden onderhouden, zullen ze sneller verslijten dan gepland. Reparatieprofessionals hebben de kennis en ervaring om te bepalen welke unit de oorzaak is van de storing van de hoofdverwarmingsunit. Ze zullen de te onderhouden eenheid meestal gebruiken voor de items die het meest gevoelig zijn voor slijtage, zoals draden van de waakvlamschakelaar, benzinepompdraden, gasleidingen en verschillende andere items. Servicetechnici inspecteren ook ovens op tekenen van bederf, zoals:

De meeste HVAC-servicecentra bieden reparatiediensten voor verschillende soorten ovens, waaronder ovens, kanaalverwarmers, airconditioners en warmtepompen. Het is belangrijk om een afspraak te maken met een ervaren en gekwalificeerde technicus om te bepalen welk type probleem de storing van uw verwarmingssysteem veroorzaakt. Enkele veel voorkomende items die worden geïnspecteerd zijn: reparaties aan schoorsteenmortel, instelbare gasthermostaten, ovenfilter, gaskleppen, gaslekken, verdelerkanalen, reparaties aan blaaswiellagers en reparaties aan elektrische panelen. U moet erop voorbereid zijn om op dergelijke items en op een aantal andere veelvoorkomende onderhoudsproblemen te worden getest.

Als u geen problemen ondervindt met uw ovens of andere verwarmingssystemen, kunt u het beste geen reparateur bellen als het probleem een verwarmingsprobleem lijkt te zijn. Omdat hitteschade gevaarlijk kan zijn, is het altijd het beste om een professional in te schakelen als u denkt dat uw huis in gevaar is. Reparatiewerkzaamheden aan verwarmingssystemen zijn belangrijk omdat ze u comfortabel houden en u geld besparen door uw huis warm en comfortabel te houden.