Wat is het beste barbecuevlees? Tips voor het vinden van het beste barbecuevlees

Wat is het beste barbecuevlees? Tips voor het vinden van het beste barbecuevlees

Als je lekker barbecuevlees wilt, wil je natuurlijk naar een plaatselijke slager of een speciaalzaak voor vlees. Sommige van de grootste supermarkten hebben fatsoenlijke slagers, maar winkel niet in een winkel die uitsluitend barbecuevlees verkoopt. Praat met de plaatselijke slager over het barbecuevlees dat ze beschikbaar hebben.

bbq vlees

Om het beste bbq-vlees te krijgen, vraag je om bbq-vleesstukken en koop je geen kraakbeen-, kalfs- of pinkribbetjes. Sommige plaatsen zullen proberen je vlees te verkopen als versnipperd en dat is nooit een goed idee CoolToMeatYou.nl bbq vlees. U wilt vers bbq-vlees van de koe, niet van het gesneden gedeelte. Oudere dieren produceren harder vlees dan jongere dieren, daarom wil je jong bbq-vlees. Het vlees van de schenkel (achterkant van de koeienpoot, meestal rond de knie) is het beste bbq-vlees en mag alleen worden gebruikt als je er zeker van bent dat het het beste bbq-vlees is dat je kunt vinden.

Het roken van bbq-vlees is iets dat je zelf moet leren. Je kunt een rookoven kopen die al is gebouwd of als je echt avontuurlijk bent, kun je die zelf bouwen. Als u uw vlees thuis gaat roken, moet u één ding onthouden: u MOET het vlees drogen voordat u het in de rookoven plaatst. Leg het bbq-vlees niet 's nachts in de rookoven en open de volgende ochtend de deur om water in de rookkast te vinden. Dit vocht zorgt ervoor dat het vlees uitdroogt en je slecht vlees krijgt.

Informatie over dit onderwerp: CoolToMeatYou.nl